22 november 2018

Dankbaar met 5 zetels

 

De verkiezingen zitten erop. De kiezer heeft gesproken! 3817 mensen hebben het vakje van een SGP-kandidaat rood gekleurd. Daar zijn we dankbaar voor. Wij gaan ons best doen om uw stem ook in de nieuwe gemeente Molenlanden door te laten klinken!

 

In Molenwaard waren we de grootste, in Giessenlanden de kleinste. Dat we nu ongeveer gedeeld derde zijn, is een mooi resultaat. Daarnaast hebben we 124 stemmen extra gekregen, vergeleken met de vorige keer. We zijn God dankbaar dat we ook in de nieuwe gemeenteraad plaats mogen nemen. We zien gebedsverhoring in het feit dat de christelijke partijen ook in de nieuwe gemeente Molenlanden een meerderheid mogen hebben.

 

De felicitaties zijn voor Doe Mee! Molenlanden die de grootste partij zijn geworden. Zij zijn aan zet en zullen de coalitieonderhandelingen starten. Zoals u gewend bent, zullen wij ons in dit proces constructief opstellen. Betrouwbaar en betrokken. Als een stabiele bestuurderspartij. Zonder onze fundament los te laten. Politiek met een geopende Bijbel. Daar kunt u nu en in de toekomst op rekenen!