8 november 2018

Column Het Kontakt

Soms zou je nog meer SGP willen!

De campagnetijd is een mooie tijd. Partijen trekken alles uit de kast om stemmen binnen te halen. Zichtbaarheid is belangrijk. Zo kwamen wij op de Molenmarkt en op de Fokveedag partijen tegen die we de afgelopen 5 jaar nergens hadden gezien. Ook worden er ondanks een verbod op wensballonnen veel proefballonnen opgelaten. Trouwens, is het u ook opgevallen dat de ene partij nog lokaler is dan de andere? Kan dat eigenlijk wel? Waarom zijn lokale afdelingen van een landelijke partij minder lokaal dan lokale partijen zonder landelijke partij? We zijn toch allemaal inwoners van Molenlanden? En niet van gemeente Den Haag?

 

Maar dan de vraag: “Waarom zou ik dan SGP moeten stemmen?”. Vaak heb ik nagedacht over het juiste antwoord. Vele antwoorden zijn namelijk mogelijk. Ik zou kunnen zeggen dat de SGP zich actief inzet voor de hele samenleving. Dat de partij opkomt voor jongeren, ouderen, voor kwetsbaren en voor ondernemers. Dat de SGP een partij is voor iedereen. Dat de SGP de Bijbel serieus neemt, ook als het gaat over het samen leven van mensen. Dat we ons inzetten voor zondagsrust, omdat een dag rust goed is voor iedereen. Antwoorden die allemaal juist zijn.

 

Maar uiteindelijk kom ik altijd bij iets anders uit. Bij betrouwbare en betrokken politiek. U weet wat u aan ons heeft. Betrokken tot in de kern. Betrokken op uw dorp of stad. Elke kern met zijn eigen identiteit. En dat houden we graag zo!

 

Bij de SGP weet u wat u krijgt. Geen gekke fratsen. Een betrouwbare partij. Een partij die niet schrikt van burgers met een mening, maar juist met ze in gesprek gaat. Een partij die niet met alle winden meedraait.  Maar vooral: een partij die een stevig fundament heeft. Gods Woord. Een fundament dat goed is voor alle inwoners. Daarom kan Molenlanden wel wat SGP gebruiken!

 

Wietse Blok, kandidaat-raadslid

 

Speerpunten:

SGP Molenlanden is:

-         Vóór het Beste voor elke Molenlander

-         Vóór behoud zondagsrust

-         Vóór goede zorg

-         Vóór behoud eigen identiteit kernen

-         Vóór een betrokken overheid

-         Vóór een veilig Molenlanden

-         Vóór een duurzame leefomgeving